Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Budgivningskriget - Kalmar beredd att rata brasse

David Elm uppges vara på väg till Elfsborg. Men samtidigt gör Kalmar allt för att locka tillbaka Fulhamspelaren. Smålänningarna är nu beredda att nobba den brasilianske anfallare som är på gång.

- Vi har vägt dessa två affärer mot varandra och vi är beredda att tacka nej till den brasilianske anfallare vi har på gång om David vill komma till oss, avslöjar Kalmars ordförande Johnny Petersson för FotbollDirekt.se.

David Elm är på väg hem och hård budgivning pågår mellan hans gamla klubb Kalmar och Elfsborg där Boråsklubben - enligt Sportbladet - uppges vara beredda att betala uppemot fem miljoner för en affär, dubbelt så stora pengar som Kalmars högsta bud - så här långt.

- Men jag tror och hoppas att vi har en bra chans. Vi har lagt ett oerhört bra bud med våra mått mätt. Men vi är inte beredda att gå hur långt som helst för att få tillbaka David.
- Men om David tackar ja, då tackar vi som sagt nej till den brasilianske spelare vi väntar svar i från. Så vi är ändå beredda att gå ganska långt för David.

Att det skulle kunna finnas plats för båda utesluts snabbt av Kalmar-ordföranden.
En anfallare är vad som ryms i budgeten. Frågan är nu hur David Elm resonerar - och frågan är vad svaret blir från den ännu ej namngivne brasilianaren när svaret kommer i slutet av nästa vecka.

- Det finns inte plats för båda. Det ska det mycket till för. Vi har ju prisbilden klar för oss vad den brasilianske spelaren kommer att kosta.

Hur ser du på era chanser mot Elfsborg?
- Jag vet inte. Jag hoppas att vår goda relation med David spelar in, mer än bara pengar. Vi har ju en oerhört god relation med David, betonar Johnny Petersson.
- Vi släppte honom ju med oerhört kort varsel när han gick till Fulham och stod inte i vägen när han ville komma i väg.

Publicerad 2011-01-18 kl 13:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons