Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Bundesliga-klubb vill ha Davies

Charlie Davies vill lämna Hammarby. Nu avslöjas att en tysk Bundesligaklubb, jämte Sochaux, visar intresse. Men sportchefen Michael Andersson oroas inte.

- Sochaux är den enda klubb som kontaktat oss. Men sedan dess har det varit tyst, säger Michael Andersson till FotbollDirekt.se och fortsätter om det nya tyska spåret:

- Det spekuleras ju om Charlie Davies men någon tysk klubb har inte varit i kontakt med oss.

Du har inget hört om tyskt intresse för Davies? - Vi agerar bara utifrån när något är konkret.

Men har du hört något om det här?

- Nej, det har jag inte gjort.

Men uppgifterna om att en tysk Bundesliga-klubb nu förhör sig om Charlie Davies kommer från ingen mindre än Davies egen agent.
Lyle Yorks gör avslöjandet för amerikansk media:

''Franska klubben Sochaux har förhandlat med Hammarby i flera veckor. Men intresserade är även en tysk Bundesliga-klubb''. - Sochaux kontaktade oss innan jul och visade intresse. De förhörde sig om vad det handlade om. Men sedan dess har vi inte blivit kontaktade, fortsätter Andersson.

Charlie Davies säger själv att han vill i väg. Han ser förlorad ut.
- Men alla allsvenska spelare är väl alltid intresserade av större klubbar?! Så det finns ingen anledning att kommentera det vidare.

Hur ser ni på hans utveckling?
- Han har utvecklats det sista året och gjort det riktigt bra. Man kan väl säga att fortsätter han som han har gjort så kommer han definitivt att tilldra sig större intresse framöver.

Är han färdig för en större liga som Bundesliga?
- Jag vill inte spekulera i det. Men många gånger är det inte så självklart. En spelare kan verka färdig men få problem med nästa steg. Men det kan bero på så mycket. Vilken klubb, tränare eller liga han har hamnat i.

Publicerad 2009-01-08 kl 12:47
Annons
Annons
Annons