Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Burgic besviken på AIK

Miran Burgic var aktuell för en plats i Sloveniens VM-trupp men spel i VM verkar nu långt borta för anfallaren som inte får chansen i AIK.

- Jag är besviken. VM känns väldigt långt borta just nu, säger han till Aftonbladet.

Miran Burgic har av många setts som en potentiell skytteligavinnare i AIK. Men skador har spolierat hans framfart på planen.
Och trots att han nu varit skadefri och för FotbollDirekt inför säsongen hyste en förhoppning om att få utgöra anfallspartner till Antonio Flavio har framträdandena lyst med sin frånvaro den här säsongen.

Det enda han har fått göra är ett inhopp mot Gais, där han var tämligen anonym.
- Situationen är frustrerande.Men det är inte upp till mig att bestämma om jag ska spela. Jag väntar bara på min chans, säger Burgic till tidningen.

I intervjun med FotbollDirekt före säsongen berättade han om entusiasmen inför den här säsongen med ett hägrande VM i Sydafrika. Men det mästerskapet ter sig allt mer som en utopi, när han nu inte får chansen hos AIK.
- Det känns väldigt långt borta. Visst, det svänger snabbt i fotboll och hoppet är det sista som överger en men som det ser ut nu blir det inget VM och att inte heller få speltid i AIK är en dubbel besvikelse för mig.

Kontraktet med AIK går ut efter den här säsongen och den allmänna känslan i dagsläget är att det inte blir någon fortsättning för den sympatiske slovenen hos Solna-klubben.

Publicerad 2010-04-05 kl 09:28
Annons
Annons
Annons