Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Burgic målsuccé får inte AIK att tänka om

Miran Burgic två mål i går räddade AIK från ett krisläge. Men inte ens en fortsatt målsuccé lär rädda kvar honom i mästarklubben. AIK har gett upp slovenen.

- Vi för inga förhandlingar alls med Miran och jag har svårt att se att det kommer att förändras. Det gör det i alla fall definitivt inte för någon enstaka match, säger AIK:s sportchef Björn Wesström till FotbollDirekt.se.

- Frågar du honom så säger han säkert att han vill stanna men då borde han säga vad han kostar också. Det är som med Obolo - det blir så löjligt att säga att man vill stanna, utan att säga vad det skulle kosta.

Miran Burgic har varit i AIK i fyra års tid men ideliga skador har gjort att han aldrig riktigt kommit rätt.
Bara 18 matcher från start genom åren i AIK.
Nu är hans kontrakt utgående och parterna inte ens i närheten av varandra.
Inte ens en målsuccé fram till VM-uppehållet tror AIK:s sportchef kan förändra situationen.

- Det handlar ju om ekonomiska förutsättningar. Vi har tagit ett strategiskt beslut sett till vad vi fått ut av honom hittills, vad han skulle kosta - i kombination med hans ålder.

- Men visst i går var han väldigt bra och visade sina kvaliteter. Han är en våldsamt professionell fotbollsspelare, det är synd att han inte spelat mer för oss än vad han har gjort.

Så går det att påstå att ni har gett upp honom?
- Jag säger bara att vi inte har några diskussioner överhuvudtaget med Miran. Och jag är inte heller så säker på att han själv vill eller ändrar sig.

Ola Gustavsson


 

Publicerad 2010-04-20 kl 16:14
Annons
Annons
Annons