Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
15v

Busch Thor efter comebacken: "Hur kul som helst"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren visas höjdpunkterna från Sirius möte med Elfsborg.

För två veckor sedan meddelade Niklas Busch Thor att han skulle göra comeback.
På lördagen fick han hoppa in när Sirius vann hemma mot Elfsborg.
- Det är hur kul som helst, säger mittfältaren till Uppsala Nya Tidning.

Efter förra säsongen meddelade Niklas Busch Thor att han skulle sluta med fotbollen. Men tidigare i september stod det klart att han skulle göra comeback.

- Det såddes väl ett frö i somras, och sedan har jag börjat känna hur mycket jag faktiskt saknar det. Jag kände mig inte klar med fotbollen, och det har hela tiden gnagt lite i mig att jag har mer att ge, att jag aldrig peakade, sa mittfältaren då till Sirius hemsida.

Under lördagens möte mellan Sirius och Elfsborg gjorde han också comeback på planen. Med 20 minuter kvar av matchen hoppade han in och fick motta publikens jubel.

- Det var ganska tacksamt när vi ledde och jag fick en enkel uppgift, att hålla ihop det, säger Busch Thor till Uppsala Nya Tidning.

Sirius låg under med två mål mot Elfsborg men lyckades vända på matchen och vinna med 4-2. Segern var efterlängtad för Sirius som tampas i botten av tabellen och trots det prekära tabelläget menar mittfältaren att det är roligt att vara tillbaka på fotbollsplanen.

- Det är hur kul som helst. Visst, det är roligare när man vinner, men allt har varit roligt, att träna, skita ned sig och vara trött, säger han.

Publicerad 2018-10-06 kl 22:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons