POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Byråkrati kan stoppa Örebros AIK-lån

Örebros AIK-lån Alhassan "Crespo" Kamara kan missa ödesmatchen mot Gefle i morgon. Kamaras arbetstillstånd är ännu inte klart.
– Vi behöver få kontakt med migrationsverket för att höra statusen på ärendet, säger ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren till NA.

Örebro lovade lösa sin anfallskris efter långtidsskadorna på Andreas Haddad och William Atashkadeh. Shpetim Hasani kom från IFK Norrköping och AIK:s Sierra Leone-talang Alhassan “Crespo” Kamara blev i förra veckan klar på lån säsongen ut. Men den sistnämndes planerade debut, i morgondagens ödesmatch mot Gefle, den ser nu högst osäker ut.

“Crespo” behöver förnyat arbetstillstånd för att kunna representera ÖSK. Men med dygnet kvar till match har den allsvenska jumbon inte fått något besked från migrationsverket i Norrköping, som behandlar ärendet.

– Vi behöver få kontakt med migrationsverket för att höra statusen på ärendet. Vi kommer att jobba med det under dagen och, om det behövs, fortsätta jobba med det under fredagen, säger ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren.

Tänker du resa till Norrköping personligen om det behövs?

– Ja, men jag räknar med att vi ska få telefonkontakt. Det har vi haft tidigare.

Lennart Sjögren fruktar dock att tiden är för knapp och att “Crespo” tvingas stå över i morgon. – Ja, det är klart det finns en risk med tanke på behandlingstiden. Vi kan inte begära att migrationsverket ska prioritera vårt ärende.

Publicerad 2012-08-23 kl 16:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå