Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Carlsén överens med Helsingborg - lånas in från Inter

Helsingborg lånar in Sebastian Carlsén från Inter.
Alla parter bekräftar:
- Han är muntligt överens med klubben, säger agenten Martin Klette till fotbollskanalen.se.

Som fotbollskanalen tidigare rapporterat har HIF redan enats med Serie A-bjässen Inter om ramarna för utlåningen. Det rör sig om fem månader som 20-åringen stannar i Sverige, vilket innebär att han finns tillgänglig för såväl allsvenskt spel som för de kommande matcherna i Europa League-kvalet mot Standard Liege.

Den sista pusselbiten är nu också på plats. Sent på söndagskvällen meddelar agenten Martin Klette att han och Helsingborg skriftligt arbetar med de sista detaljerna kring avtalstexten – men att Carlsén redan tackat ja till sitt personliga kontrakt.

- Han är muntligt överens med klubben, säger Klette.

Paul Myllenberg, klubbdirektören, bekräftar.

- Vi har inte bläck på pappret, men det kanske vi får här före midnatt, säger han till fotbollskanalen.se.

Att förhandlingarna dragit ut lite på tiden förklarar Myllenberg med att vissa detaljfrågor skiljt parterna åt i diskussionerna - men att dessa nu är lösta.

- Det har rört sig om små saker kring hans personliga avtal, som vi jobbat med nu under söndagskvällen, säger Myllenberg.

Hur bra bedömer ni att Carlsén är?
- Vi hade ju inte tagit in honom om vi inte trott att han tar en plats i laget i någon match eller del av match under hösten. Sedan är han en karaktär som naturligtvis gör allt för att slå sig in. Det blir spännande att se om han lyckas. Men meningen är ju att skapa konkurrens i truppen, nytt blod in, inför de uppgifter vi har framför oss i höst.

Publicerad 2011-08-08 kl 01:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons