Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Cedergren om fystränarens kritik: "Både ledsen och besviken"

Foto: Bildbyrån.

Han lämnade Sundsvall – och riktade stenhård kritik.
Efter fystränaren Joakim Svedbergs passning svarar nu Joel Cedergren.
- Jag blev besviken över att han gick ut på det viset, säger han till Sundsvalls Tidning.

Det var för ett par veckor sedan som Gif Sundsvall gick ut med att fystränaren Joakim Svedberg valt att lämna sitt jobb i ledarstaben. Svedberg förklarade att han och tränaren Joel Cedergren hade väldigt olika synsätt på hur träningen skulle bedrivas – och riktade skarp kritik mot huvudtränaren.

- Huvudanledningen är stora samarbetsproblem med Joel Cedergren. Vi har totalt olika synsätt på hur vi ska utveckla laget och gruppen, sa Svedberg till Sundsvalls Tidning.

I en längre intervju med samma tidning ger Joel Cedergren sin syn på den infekterade skilsmässan. Han säger sig ha förståelse för Svedbergs beslut att lämna.

- Att Jocke lämnade förstår jag. Eftersom vi hade olika synsätt så tycker jag också att det var ett bra beslut. Jag visste om olikheterna och hur vi såg på saker och ting innan säsongen, men jag jämkade och vi försökte få ihop det. Det blev inte så bra som det kan bli om man har samsyn, så jag förstår hans val, säger han till tidningen.

Däremot köper han inte sättet som Svedberg tog avsked på. Cedergren hade velat att kommunikationen förts på annat sätt.

- Jag har mina brister, det har vi alla. Men jag blev besviken över att han gick ut på det viset. Det blir också en fundering över vad jag har gjort eftersom att en av mina ledare kritiserar mig på det viset. Det var ett par tuffa dagar, då var jag både ledsen och besviken. Nu har det lagt sig.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-06-18 kl 09:30

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER