Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Celik öppnar för blixtsnabb Gais-comeback

Mervan Celik lämnar Glasgow Rangers efter bara sex veckor. Nu är framtiden öppen - men en snabb comeback i Gais är ett alternativ för U21-landslagsmannen.

- Jag kan absolut tänka mig att gå till Gais nu, säger Mervan Celik till GT.

 I går stod det klart att Mervan Celik lämnar Glasgow Rangers efter bara sex veckor i klubben. Krisen i Rangers har tvingat fram drastiska lönesänkningar, där spelarna har erbjudits 25 procent av sin ordinarie lön säsongen ut. Något som i går gjorde att Celik och en till spelare hoppade av.    

- Jag kände till att deras ekonomi inte var den bästa, men jag hade ingen aning om att detta skulle hända. Jag ångrar ändå inte att jag gick hit. Då kändes det som att jag gjorde det rätta valet. Jag tror på ödet, säger Mervan Celik.

Celik reser hem till Sverige redan i dag. Nu börjar jakten på ny klubb, och en comeback i Gais är inte alls någon omöjlighet.

- I Skandinavien är det bara Gais som gäller för mig. Vi får se hur det blir. Men det kan bli så att jag hamnar där. Jag utesluter inte det.

Även om Rangers-äventyret fick ett så tidigt och abrupt slut så ångrar inte Celik flytten. Sportsligt har det varit en hit, menar 21-åringen.

- Rangers har 45 000 åskådare på sina matcher. Och allt runtomkring laget är proffsigt.

- De är inte arga på mig för att jag lämnar. De förstår mig, säger han.

Publicerad 2012-03-07 kl 14:33
Annons
Annons
Annons