Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

“Celtic är inget speciellt – han gör hela skillnaden”

Erfarenhet - och Georgios Samaras - det är vad som skiljer HIF från Champions League.
- Han är alldeles för bra för dem - egentligen är deras lag inget speciellt, säger Nikola Djurdjic

GLASGOW. Inte många arenor har samma atomsfär som Celtic Park. Det finns en anledning till att fansen kallar den “Paradiset”, gillar man fotboll, oavsett vem som vinner eller vem du hejar på, så måste den kännas som Paradiset i slutändan. 60 000 sjöng oavbrutet i 90 minuter på Parkhead, men HIF (och deras supportar) svarade bra i den kokande grytan.

- Atmosfären var bortom alla förväntningar, men precis som jag sa innan matchen, det är ingen press, det ger bara motivation. Om jag var en ung kille i början av min karriär så hade jag velat spela på en sådan här arena inför sådana här fans, säger HIF:s striker Nikola Djurdjic till FotbollDirekt.se.

Till skillnad från i första matchen så neutraliserade Celtic ert mittfält i den här matchen? 

- På sätt och vis, de var väldigt aggressiva. Men jag tycker ändå vi skapade en del chanser, vi måste bara ta vara på dem. I slutändan avgörs bägge de här två matcherna på erfarenhet. Vi har den inte ännu, men vi är på väg att få den.

På tal om erfarenhet, Samaras var framstående för Celtic igen.

- Precis, han var fantastisk, både på Olympia och här i Skottland. Det är han som gör skillnaden, han är alldeles för bra för Celtic. Deras lag är inget speciellt, och utan honom hade de varit klart sämre.

Vad kan ni göra i Europa League?

- Det återstår att se, men vi ser verkligen fram emot det. Det vore fantastiskt att få några av de riktiga jättarna i vår grupp, som en gåva till våra fans. Vi vill så klart åstadkomma något också och visa att vi inte bara har haft tur som kommit dit. Men först får vi kolla lottningen. Viktigast av allt är att vi är där, det betyder mycket för klubben.

Sasa Ibrulj

Publicerad 2012-08-30 kl 06:30
Annons
Annons
Annons