Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Celtic-rykte om Borges – då sätter agenten ner foten

Foto: Scanpix

Celso Borges

Celtic skulle följa upp Mohamed Bangura - och föll för Celso Borges. Men Borges agent gör klart - hans spelare är inte på väg till någon annan klubb.
- Vi har bara fokus på AIK, säger agenten Javier Cordon.

Celso Borges har imponerat under sin första säsong i AIK, den costaricanska landslagsmannen har som släpande anfallare och senare som mittfältare fått mycket beröm för sin klokhet på planen. Något som alltså nått även Skottland och storklubben Celtic.
En skotsk journalist som vill vara anonym berättar för FotbollDirekt om hur Celtic-scouter sett AIK vid ett flertal tillfällen under hösten – då för att följa upp Mohammed Banguras utveckling under låneperioden i AIK. Och därigenom upptäckt Celso Borges. Spelarens agent Javier Cordon känner dock inte till något intresse från Celtic-håll.

- Klart det är smickrande om det skulle stämma. Ambitionen är ju, och det tror jag är AIK:s ambition också, att han någon gång i framtiden ska säljas till en större klubb ute i Europa. Typ Celtic. Men Celso är oerhört fokuserad på AIK och att göra det ännu bättre nästa år. Jag vet att han inte är nöjd med den här säsongen utan vill visa ännu mer, säger Cordon till FotbollDirekt.se och fortsätter:

- Men det här är inget jag hört något om. Jag har faktiskt inte hört något alls om andra klubbar kring Celso, just nu har vi bara fokus på AIK, han ska göra dem till mästare nästa år.

Borges har kontrakt med AIK över 2015 och Javier Cordon betonar att hans klient stortrivs och inte vill stressa iväg, de höga ambitionerna till trots.

- Gör han det bra så kommer det bud, det kan det säkert göra redan nästa år om han fortsätter utvecklas. Men Celso är lycklig i AIK, han älskar Stockholm som stad och han vill spela på den nya arenan och vinna allsvenskan nästa år. Det är där vi står i dag. Han har ett långt kontrakt och det är upp till AIK om något bud kommer in.

Publicerad 2012-12-19 kl 10:31
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons