POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Chanko kan flytta - men Syrianska inte aktuellt: "Bättre att vänta ett par år"

Lolo Chanko kan lämna Ålborg efter säsongen.
Men Syrianska tycks inte vara aktuellt - ännu.
- Bättre att vänta ett par år till, säger mittfältaren till fotbollskanalen.se.

Den danska klubben har haft en oerhört tung säsong, och länge legat sist i serien. Men rycket kommer i elfte timmen. Den senaste tiden har bjudit på idel vinster, och nu parkerar laget som sjua i en mycket tajt tabell.

- Ingenting är klart ännu och vi vågar absolut inte slappna av. Varje match av de fyra sista blir jätteviktiga, säger Chanko till fotbollskanalen.se.

Själv är han tillbaka i träning efter två kämpiga skador, som båda kan tvinga honom till operationer när ligan spelats färdigt. Dels har Chanko problem med ena vristen, och dels med höften.

- När det gäller höften tänkte läkarna göra ett ingrepp och då hade jag fått vara borta två månader. Men jag ville ge kroppen en chans att återhämta sig först, med rehabilitering, och det känns faktiskt som att det fungerat, säger Chanko.

Vid sidan av det har 31-åringen haft andra bekymmer under säsongens lopp. I stället för att hålla till på sin vanliga position har tränaren valt att sätta honom på en kant.

- Jag har spelat det senaste året som yttermittfältare, och varken mina eller lagets prestationer har varit på topp direkt. Självklart vill man tänka lite under sommaren. Samtidigt har jag fortfarande ett ettårskontrakt, så det finns ingen panik.
- Hittar vi en bra, ny lösning kan det bli aktuellt med en flytt. Men det finns inget konkret just nu, säger Chanko.

Syrianska vill ju locka hem dig?
- Ja, och man blir sugen när man ser Sharbel (Touma), Abgar (Barsom) och Sulan (Suleyman Sleyman) tillsammans. Man blir så jäkla sugen. Men vi står långt ifrån varandra. Jag vill inte komma dit och så får Syrianska betala en lön som egentligen är för hög för dem. Då känns det bättre att vänta ett par år till så att ekonomin är det sista som spelar någon roll.

Publicerad 2011-05-09 kl 13:37
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå