POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

"Charlie borde stängas av i fem matcher"

Hammarbys Charlie Davies sänkte Örebros Michael Almebäck med en armbågstackling i slutet av måndagens match. Mittbacken kräver nu att anfallaren ska stängas av i efterhand.

- Jag är förbannad. Tycker det ska vara fem matchers avstängning, säger Almebäck till Aftonbladet.

Hammarby har det minst sagt tungt för tillfället. Ny förlust mot Örebro SK. Dessutom drog Nathan Paulse på sig ett rött kort efter att mycket onödigt satt en armbåge i ansiktet på Magnus Kihlberg. Sydafrikanen lär bli avstängd i två matcher för tilltaget. På tilläggstid satte anfallskollegan Charlie Davies också en armbågstackling på en ÖSK-spelare. Michael Almebäck blödde kraftigt efter tilltaget, men domaren missade incidenten.

- Den kändes, det kan jag säga. Min läpp är helt förstörd och jag blöder ur munnen. Han gjorde det helt oprovocerat, han klarade väl inte av att vi var bättre. Jag känner mig fly förbaskad, säger Almebäck till tidningen.

- Personligen tycker jag att Davies ska stängas av i fem matcher. Jag fick en ful armbåge av honom i första halvlek också. Tycker definitivt att klubben (Örebro) borde markera genom att ta detta vidare. Det var ingen fin smäll, så ett straff ska han ha.

Publicerad 2009-05-12 kl 10:24
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå