Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Comebacken MFF väntat på

I kväll gör Malmö FF:s mittfältsstjärna Ivo Pekalski comeback. Första matchen på flera månader.
- Ja, han ska spela sin första match i kväll, avslöjar MFF:s sportchef Per Ågren.

Han har inte gjort en match på hela 2012 – ett kortare inhopp är allt - men i kväll är det tänkt att första strecket i protokollet ska komma. Ivo Pekalski är uttagen i den U21-trupp som ska möta Lund.
- Han ska vara fullt återställd efter sin skada. Jag tror det är tänkt att han ska spela 90 minuter i kväll eller i alla fall så länge han orkar, säger Per Ågren till FotbollDirekt.se.
Det var i höstas som han tvingades att operera sin skadade högerfot och om allt gick som det som det var tänkt skulle han kunna vara redo till den allsvenska premiären.
Men under en träning trampade han snett med sin vänsterfot och skadan satte stopp för en comeback. Men nu ska det alltså vara dags för match igen. Med en bra insats i kväll kanske han till och med kan vara aktuell för helgens allsvenska match.
- Det beror väl lite på hur det ser ut i kväll. Vi får utgå ifrån matchen och sedan se hur han känner sig och hur foten svarar på belastningen. Vi får se vad tränare Norling säger sedan, det är ju han som bestämmer, säger Ågren.

Med Ivo tillbaka skapar det en ännu större konkurrens på Malmös mittfält där nyförvärven Erik Friberg och Simon Thern fick chansen från start i premiärmatchen mot Gefle. Om man ser till försäsongen och premiären så verkar duon just nu vara nummer ett för Rikard Norling som nu förmodligen får ett namn till att fundera på.
- Alla vet hur duktig Ivo är. Det spetsar naturligtvis till konkurrensen ytterligare på mittfältet vilket förmodligen alltid är bra, avslutar Ågren.
Malmö FF spelade 0-0 i premiärmatchen mot Gefle under söndagen.

fotbolldirekt.se

Publicerad 2012-04-03 kl 17:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons