POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Conny Karlsson: ''Vore förfärligt att underskatta Syrianska''

Conny Karlsson har rest sig från sjuksängen. På fötter ser han Syrianska som årets viktigaste match:
- Det hade varit förfärligt om vi underskattar lag i allsvenskan och tappar poäng i matcher som vi ska vinna.

Men trots att Helsingborg ännu är obesegrade efter en tung seger senast mot IFK Göteborg så har han nu plötsligt färre spelare att välja på:
Karlsson som låg i sjuksängen senast lär få klara sig utan både Erik Edman och Joseph Baffo - och möjligen också Christoffer Andersson.

Men trots att det nu är problemtyngda Syrianska som väntar - ett lag som bara tagit en poäng och försvarsmässigt brakat igenom med sju insläppta mål - så jagar HIF-managern sina spelare - här får ingen ta ens det minsta lätt på uppgiften:

– Reine (Almqvist) har sett flera matcher och har klippt och klistrat lite film. Nykomlingar brukar gå bra i inledningen för då smakar det bäst och man är som mest inspirerad. Med Syrianska har det blivit tvärtom.

– De tippades en bit upp för att de plockade in några namnkunniga spelare. De har inte dominerat som förväntat. Många av spelarna har gjort hela resan och frågan är ju hur motiverade de är. Det är nutid som räknas.

Conny Karlsson själv missade alltså matchen senast efter att ha åkt på en rejäl feberknäpp som gjorde honom oförmögen att ens sitta upprätt.

– Jag är inte sjuk så ofta, men nu var jag febrig och hade ont i kroppen så det var bara att slänga sig i bingen och se matchen mot IFK Göteborg från sängen:

– Vi stod upp väldigt bra och tog kampen och det hade vi nytta av när vi vände matchen i slutet.

Publicerad 2011-04-21 kl 11:01
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå