POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

CSKA-stjärnan: “Ingen som stack ut i AIK”

Ett rutinjobb för CSKA, men efter 1-0 mot AIK ser storstjärnan Zoran Tosic inget som kan stoppa ryssarna från att gå vidare.
- Vi måste vara fokuserade och göra jobbet - men jag tyckte att vi visade vilket lag som är bättre, säger Zoran Tosic.

CSKA Moskva kom till Stockholm med allt att förlora – en av förhandsfavoriterna till hela Europa League och jättefavoriter mot AIK. Efter 1-0 i vad som såg ut som ett rent rutinjobb för den ryska jätten är serbiske superstjärnan Zoran Tosic säker på avancemang.

- Vi ska gå vidare, absolut. Vi ska vinna på hemmaplan också. Vi måste vara fokuserade och göra jobbet, annars förlorar vi. Men jag tyckte att vi visade vilket lag som är bättre, säger Tosic till FotbollDirekt.se.

- Vi visste att det skulle bli en tuff match och att det var en värdig motståndare. Har man kommit till det här steget i kvalet så finns inga dåliga lag kvar. De gjorde en bra match, ett fysiskt starkt lag. Men som jag sa så tycker jag att vi är bättre över hela matchen. De inledde bra men efter det tog vi oss och sedan har vi bra kontroll på matchen. Vi fick med oss ett bra resultat inför returen.

Var det någon av AIK:s spelare som överraskade på dig?

- Nej, inte så att någon stack ut så där. Det var ett bra lag, de jobbade som ett lag och det ska de ha kredd för.

Tosic hyllar däremot CSKA:s svenska nyförvärv Rasmus Elm stort.

- En fantastiskt bra spelare, bra passningsfot och blick för spelet. Han är den pusselbit vi har saknat tidigare, vi har behövt hans spelartyp på det defensiva mittfältet. Han kommer bli väldigt viktig för oss framöver.

 

 

 

 

Sasa Ibrulj

Publicerad 2012-08-24 kl 07:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå