Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Dags igen - skada stoppar Jonson

Här är fotbollssveriges mest segdragna och tjatiga följetong. Mattias Jonson är borta på grund av en skada och missar Djurgårdens två sista matcher före uppehållet.

Det är som en skiva som har hackat upp sig - Mattias Jonson skadad.
Denna gång blev det bara ett inhop på 20 minuter mot Gais innan det blev dags för rehabilitering igen och något mer spel spel blir det inte den här våren.

- Det är klart det känns segt, jag hade hoppats på mer än 20 minuters spel under våren. Men nu är det bara att dra ett streck över det, det är många matcher i höst och jag siktar på att spela mycket då. Nu blir det rehabträning för att vara tillbaks efter uppehållet, säger Jonson besviket till dif.se.

Den outtröttlige kämpen Jonson har haft problem med vaden hela säsongen. Den här gången handlar det om en bristning i densamma.
Skadan lär vara minst sagt frustrerande för den gamle landslagshjälten med tanke på att en av anledningarna till den senaste kontraktsförlängningen var att han ville spela en hel säsong för klubben.

Även bekymren för Daniel Sjölund fortsätter. Han ska få sin skadade häl opererad i Åbo den 18:e maj. Behandlingen har inte alls gått som planerat för ålänningen som även han får sikta in sig på spel efter uppehållet.

Jonas Carlsson
FotbollDirekt.se

Publicerad 2010-05-12 kl 15:49
Annons
Annons
Annons