Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Dahlberg återvände till Stadion: "Kul!"

Mikael Dahlberg återvände till Stockholms Stadion för första gången sedan han lämnade Djurgården för Gefle. Ett besök som gladde honom.

- Det var kul! Mycket folk och bra väder. Så det var roligt att återvända på många sätt, säger Mikael Dahlberg till FotbollDirekt.se.

Dahlberg har tre säsonger i Djurgården bakom sig, men inför årets säsong gick hans kontrakt ut med Stockholmsklubben och då valde han att skriva på för Gefle.

Var det ovant att sätta sig i bortalagets omklädningsrum på Stadion?

- Ja, det var det givetvis. Först var jag nära att gå in i hemma-omklädningsrummet och sätta mig på min gamla plats, av vana.

När Dahlberg äntrade Stadions gräsmatta togs han emot väl av djurgårdssupportrarna.

- Mottagandet var bra, jag hörde inga burop eller så.

Spelmässigt gjorde Dahlberg - som har haft en tung vårsäsong utan ett enda gjort mål - en blek insats och blev utbytt i den 68:e minuten mot Hans Berggren. Ett lyckat byte då det var Berggren som spelade fram till Jakob Orlovs kvitteringsmål på stopptid.

- Så som matchen utvecklade sig känns det bra att åka hem med en poäng. Inget av lagen skapade särskilt många chanser, så det var inte ett allt för orättvist resultat.

Gefle har haft problem mot DIF innan - kom du med några tips innan matchen?
- Nej, våra tränare har bra koll på Djurgården. Sen har det hänt ganska mycket med laget sedan jag lämnade, många nya spelare och så.

Christian Hildén

Publicerad 2010-05-22 kl 20:12
Annons
Annons
Annons