Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Dahlberg fick avbryta träning: "Förhoppningsvis bara kramp"

Foto: Bildbyrån

I slutskedet av IFK Göteborgs träning tvingades Pontus Dahlberg kliva av. Prognosen ska dock vara god för målvaktstalangen.
- Men vi får givetvis följa upp det under lördagens träning, förklarar sjukgymnasten Fredrik Larsson till klubbens hemsida.

Det var i samband med det avslutade momentet under IFK Göteborgs träning som Pontus Dahlberg fick en känning i baksida lår. 18-åringen undersöktes strax därefter och i nuläget verkar det inte allvarligt.

- Förhoppningsvis bara krampkänning. Vi har redan gjort en MR-undersökning och den visade inga tecken på skada, säger sjukgymnast Fredrik Larsson.

Dahlberg förväntas vakta målet under söndagen när Blåvitt ställs mot Kalmar. Även David Boo Wiklander och Mads Albaek är på väg tillbaka efter sina respektive skador.

- Det ser lovande ut för båda två inför helgens match. Men även där får vi avvakta morgondagens träning innan vi vet exakt, säger Larsson.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-05-05 kl 15:46
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons