Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Foto: Bildbyrån

Dahlberg fick avbryta träning: "Förhoppningsvis bara kramp"

I slutskedet av IFK Göteborgs träning tvingades Pontus Dahlberg kliva av. Prognosen ska dock vara god för målvaktstalangen.
- Men vi får givetvis följa upp det under lördagens träning, förklarar sjukgymnasten Fredrik Larsson till klubbens hemsida.

Det var i samband med det avslutade momentet under IFK Göteborgs träning som Pontus Dahlberg fick en känning i baksida lår. 18-åringen undersöktes strax därefter och i nuläget verkar det inte allvarligt.

- Förhoppningsvis bara krampkänning. Vi har redan gjort en MR-undersökning och den visade inga tecken på skada, säger sjukgymnast Fredrik Larsson.

Dahlberg förväntas vakta målet under söndagen när Blåvitt ställs mot Kalmar. Även David Boo Wiklander och Mads Albaek är på väg tillbaka efter sina respektive skador.

- Det ser lovande ut för båda två inför helgens match. Men även där får vi avvakta morgondagens träning innan vi vet exakt, säger Larsson.

ANNONS

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-05-05 kl 15:46
Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto