Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Dahlberg ska sänka gamla klubben - se allsvenska kvalet i TV4 Sport

Mikael Dahlberg är redo att sänka sin gamla klubb.
På tisdagen ställs han mot Sundsvall i kvalet till allsvenskan.
- Det ska bli kul, säger han till ST.nu.

Anfallaren har ett förflutet i just Sundsvall och Djurgården, men spelar nu för Gefle som i sista omgången av serien lyckades knipa kvalplatsen till nästa säsong. Att möta just Giffarna blir såklart annorlunda för norrlänningen.

– Hade det varit i seriespel så hade det varit lite speciellt, men i och med att det är en så viktig match som kvalspel så går det inte att tänka på det. Nu är det bara vinna eller försvinna som gäller, säger 25-åringen till Sundsvalls Tidning.

Matchen sänds i TV4 Sport med start 18.30 och det är bäst av två som gäller. Gefle inleder borta och Mikael Dahlberg optimisttippar på ett starkt resultat.

– Svårt. Något som ger oss bra förutsättningar. 5–0 vore jättebra (skratt). Nej, men om vi gör mål på bortaplan så är det bra, säger han till ST.nu.

Så här startar lagen enligt tidningen:

GIF Sundsvall: Tommy Naurin - Billy Berntsson, Fredric Jonson, Christian Brink, Mattias Nylund - Jonas Wallerstedt, Ari Skúlason - Alieu Jagne, Fredrik Holster, Emil Forsberg - Hannes Sigurdsson.

Gefle: Mattias Hugosson - Daniel Bernhardsson, Olof Mård, Omar Jawo, Jens Portin - Jonas Lantto, Marcus Hansson, Yussif Chibsah, James Frempong - Jakob Orlov, Mikael Dahlberg.

Publicerad 2010-11-10 kl 09:12
Annons
Annons
Annons