Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Dahlbergs agent: "Det slutar nog med Danmark eller Norge"

Enligt sin agent vill Mikael Dahlberg lämna allsvenskan för Danmark eller Norge. Anfallaren själv tonar ner uppgifterna.
- Jag har inte uteslutit Djurgården, säger han till fotbollskanalen.se.

Lennart Norgren företräder Dahlberg i förhandlingarna med olika klubbar. Intresset är stort, hävdar han. Och det mesta pekar på en flytt till något av de andra skandinaviska länderna.

- Mikael är mycket respekterad i Sverige, men jag tror att det slutar med ett skifte till ett lag utomlands. Med all respekt för allsvenskan håller ligorna i både Danmark och Norge högre nivå, säger han till tipsbladet.dk.

Norgren förklarar att det viktigaste för Dahlberg är att komma till en behaglig arbetsmiljö utan turbulens.

- Vi tar det lugnt och ser vad som händer. Mikael ska till en klubb där han kan utvecklas, och där det finns kontinuitet kring tränarposten. Medan han varit i Djurgården har det kommit och gått tre olika tränare med olika spelsätt, och det är Mikael trött på, säger Norgren.

När fotbollskanalen når Mikael Dahlberg vill han inte kommentera agentens uttalanden. Det får stå för Norgren själv, tycker Dahlberg. Han säger också att det fortfarande inte är otänkbart med en förlängning i Djurgården.

- Jag vet att danska och norska klubbar varit intresserade. Men ingenting är klart. Det kan bli allsvenskan, säger Dahlberg.

Publicerad 2009-12-22 kl 14:11
Annons
Annons
Annons