Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Dahlbergs offside-erkännande: ''Ser ut så''

Tionde målet för säsongen - en livsviktig seger för Gefle. Då erkänner Mikael Dahlberg att han var offside.
– Det ser ut att vara tveksam offside, va?, säger han.

2-1-seger mot Syrianska och Gefle går mot nytt allsvenskt kontrakt, samtidigt som nykomlingen nu är riktigt illa ute i botten och sejouren i högsta serien ser hotande nära ut att bara bli årslång.

Och extra sur blir förlusten på Strömvallen av att Syrianska vann matchen på spelmässig poäng och att matchhjälten Mikael Dahlberg medger att det mycket väl kan ha varit ett offside-mål som avgjorde.

– Det ser ut att vara tveksam offside, va?, säger han till Canal Plus.

Nej, det vill sig inte för Syrianska, överraskande tre poäng i förra omgången mot Kalmar blev till noll och ingenting denna gång sedan Dahlberg avgjort i slutskedet med sitt tionde mål för säsongen.

– Jag får en dålig vinkel och kommer närmare målvakten och försöker skjuta en tunnel. Det var ett viktigt mål.

1-0-målet kom annars redan i andra minuten, ett skott med däng i från Olof Mård. Vänstern träffade perfekt upp i krysset bakom Christian Frealdsson.
Men matchens pärla var ändå Isa Demirs.

Hans första allsvenska mål blev vackert när han bara drog till på offensiv planhalva - träffen kändes lång väg och kan mycket väl vara ett av årets vackraste.

– Jag får till en skön träff på bollen, det är snyggt. Men vi gör ett mål och sedan får de in den direkt efter, det är tungt, säger Demir.

Nu blir resten av säsongen en klappjakt för att rädda kontraktet och om Södertäljeklubben misslyckas så lär alla inblandade få säga till sig själva att bortaspelet är boven, en enda seger så här långt och 3-23 i målskillnad.

Publicerad 2011-09-18 kl 22:54
Annons
Annons
Annons