POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Dahlins missnöje över MFF:s insats mot Degerfors: "Det här ska inte hända i Malmö"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

LUND. Malmö FF hade svårt att komma upp i normal standard mot Degerfors, trots segern, och Johan Dahlin var tydlig med sitt missnöje både i halvtid och efter matchen.
- Vi förväntade oss nog mycket mer allihopa. Vi är glada att vi fick en seger, men det var inte detta vi kom överens om innan matchen i alla fall.

Malmö FF vann till slut mot Degerfors med 3-2, men det var en chansmässigt jämn match och det var först efter en stund i andra halvlek som det såg bättre ut för MFF. Redan i halvtidsvilan visade MFF:s målvakt Johan Dahlin missnöje, i en intervu med C More. 

- Den är under all kritik, sa han.

- Det är ingenting som fungerar. Jag tycker att det här är skrämmande. Det ska inte få hända. Det är ingenting som fungerar. Vi är slöa, bolltempot är lågt, vi går inte in i press, jag kan fortsätta om du vill.

Efter matchen, i den mixade zonen, var Dahlin fortfarande besviken och han hade även sagt ifrån i omklädningsrummet i halvtid. 

- Jag tyckte inte vi kom upp i nivå. Det är väl ganska naturligt att jag som äldre säger ifrån.

- Det är klart jag sa ifrån inne i omklädningsrummet. Det är inte så snyggt att prata om utan att prata till. 

- Vi får lära av detta, men jag är ändå så att det här inte ska hända i Malmö. 

MFF fick framför allt igång sitt spel i samband med att Fouad Bachirou och Anders Christiansen byttes in tidigt i andra halvlek. 

- Vi är lite mer kreativa med boll. Flyttar den lite snabbare. Vi lät Degerfors ha boll i första halvlek, och de var ganska duktiga på att ha bollen. Vi är alldeles för slöa och kommer inte upp i press i första. Det funkar lite bättre i andra. Vi är inte med varandra, jag tror det är problemet under hela matchen. Vi kopplar på i korta stunder, men det behöver vara påkopplat i 90 minuter.

- Jag kan inte svara för alla andra. Vi förväntade oss nog mycket mer allihopa. Vi är glada att vi fick en seger, men det var inte detta vi kom överens om innan matchen i alla fall. Jag har svårt att sätta ord på det just nu.

Publicerad 2019-02-17 kl 17:50
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå