Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Dalkurds succétränare klar för Hammarby

Foto: Scanpix

För en dryg månad sedan säkrade Andreas Brännström uppflyttning till superettan med Dalkurd. Nu är han klar för Hammarbys U19-lag.

Andreas Brännström gjorde succé i Borlänge där han i år tog Dalkurd till ett historiskt avancemang till superettan. Efter avancemanget kom dock det överraskande beskedet att tränaren lämnar klubben.

- Jättetråkigt. Vi ville behålla honom men ekonomiskt kunde vi inte komma överens, sa Adil Kizil, sportchef i Dalkurd, till Dalademokraten.

Själv var Brännström mer kritisk. Klubben talade öppet om högt flygande målsättningar, att till och med vinna superettan, men konkret hände ingenting. 
För två veckor uttalade sig Brännström för DT.
- Det är jättelätt att säga att vi vill vinna Superettan, så det är ju tydligt. Men sedan kommer ett hur. Nu var det en månad sedan vi vann serien och vi har haft exakt noll möten angående det.

Nu är det istället klar att Brännström väljer Hammarby där han kommer att jobba med U19-laget.
 -  Vi är mycket glada att en så eftertraktad tränare väljer Hammarbys Akademi och vill var med och utveckla våra ungdomar. Jag vet att Andreas har varit aktuell för andra klubbar både i Superettan och Allsvenskan och detta är ett bevis på att vi i Hammarby är på rätt väg, säger Hammarby Akademis sportchef Johan Lager till klubbens hemsida. 

Publicerad 2015-11-20 kl 15:59
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons