POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Daniel Andersson om Rolles situation: ”Inte märkt någon skillnad”

Roland Nilsson har redan börjat förbereda sig för jobbet i FC Köpenhamn. Det påverkar inte hans jobb i MFF.
- Rolle är hundra procent professionell, säger Daniel Andersson till fotbollskanalen.se.

Roland Nilsson är klar som tränare för FC Köpenhamn efter att Ståle Solbakken slutar, och nu är det bara en tidsfråga innan han faktiskt tar över klubben. När Malmö FF gick på som tåget och hade fyra raka vinster oroade sig nog inte någon, men efter två raka förluster har frågan väckts: Har Nilsson tankarna på annat håll?

Lagkapten Daniel Andersson säger att han inte vet om vare sig Rolle eller spelarna påverkas av situationen, men att i alla fall han inte sett något av det.

- Det är omöjligt att säga. När vi väl spelar och tränar är Rolle hundra procent professionell. Jag har inte märkt någon skillnad på några killar eller på Rolle, så jag tycker inte att det påverkat oss.

Samtidigt har laget åkt på två raka förluster, 0-3 och 0-2 mot Elfsborg respektive IFK Göteborg. Andersson menar att det inte är någon större fara på taket, även om han medger att laget måste höja sig.

- Det är klart att vi kunde ha gjort saker bättre, men samtidigt tycker jag att det har förstorats upp. Jag tycker inte att vi gjorde en så dålig insats mot Göteborg, de satte sina lägen och vi missade några. Vi måste upp någon nivå och det vet alla om.

Hur är känslan i laget efter förlusterna?
- Det är klart att det inte känns bra när man förlorar. Men det har vi gjort innan och nu gäller det bara att vi reser oss. Alla är väldigt revanschsugna inför matchen på söndag.

Publicerad 2011-05-05 kl 14:57
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå