Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Daniel Andersson tillbaka i MFF

Kaptenen är tillbaka för att ta tag i rodret på mittfältet i Malmö. Efter att ha missat ett par matcher med en lårskada är nu Daniel Andersson tillbaka i MFF. Han får sannolikt sällskap på mittfältet av nyförvärvet Mike Jensen.

Malmös skadelista är fortsatt lång. I senaste matchen adderades Jeffrey Aubynn som senaste spelare efter att ha skadat sig i första halvlek. Särskilt problematiskt har det varit på innermittfältet där saknaden av lagkaptenen Daniel Andersson och spelfördelaren Labinot Harbuzi varit stor.

Nu är dock Daniel Andersson tillbaka i truppen inför Malmös möte med allsvenska ledarlaget Kalmar FF.
- Eftersom han är uttagen i truppen är han aktuell för spel. Precis som övriga uttagna spelare, säger Hans Gren, som är ovillig att avslöja några detaljer om en eventuell startelva, till fotbollskanalen.se.

Att döma av söndagens träning i Malmö ser det emellertid ut som om Andersson är tillbaka på innermittfältet. Där kommer han antagligen att spela tillsammans med Robert-Åhman Persson.

Även till vänster på mittfältet ser det ut att bli förändringar. Jeffrey Aubynn är skadad och i hans ställe ser Malmö ut att ställa upp med den nyligen inlånade Mike Jensen. Bakom Jensen, på vänsterbacken, är det ett litet frågetecken för Christian Järdler. Skulle Järdler inte komma till spel ersätts han troligen av Anes Mravac.

Trolig startelva:
J Sandqvist; U Vinzents, M Halsti, J Dixon, C Järdler; G Molins, D Andersson, R Åhman-Persson, M Jensen; O Toivonen, J Johansson.

Publicerad 2008-07-20 kl 14:54
Annons
Annons
Annons