Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Daniel Andersson vägrar ge upp i Helsingborg

Är petade Daniel Andersson på väg att få chansen i Helsingborg igen? Allt fler kräver i alla fall det. Själv vägrar han ge upp.

Helsingborg har haft en motig månad och fått släppa till absoluta toppen. Skador har förstört men trots att både Henke Larsson och Marcus Lantz var tillbaka senast så blev det en ny tung förlust och det efter flera försvarsmissar. Nu vill många se petade veteran-målvakten istället för Pär Hansson.

— Personligen känner jag mig i bra form. Jag är hel och frisk och i balans. Så vill man använda mig står jag till förfogande, säger Daniel till Helsingborgs Dagblad.

Om Halmstads-matchen är han försiktig men hans form är det inget fel på.
— Det handlar inte om att klubben inte vet vad jag kan. Jag har ju varit här sen 2004. Men vad som händer med honom efter säsongen är fortfarande oklart.

AIK-övergången gick om intet och en fortsättning i Helsingborg är fortfarande högst osäker.
— Med tanke på hur min form är och att jag ändå får sitta på bänken en hel säsong. Det är jag kanske inte så pigg på att göra en till.

Pär Hansson erkänner annars själv att det är press på honom efter några mindre bra matcher.
— Jag gör ett misstag. Skulle jag inte få göra det så funkar det inte. Även Petr Cech i Chelsea tappade in en boll i helgen, säger Pär.

Tränare Bosse Nilsson säger inte direkt någonting om situationen.
— Danne har varit jättebra under en lång period. Vi har två bra målvakter. Det känns svårare att byta målvakt än utespelare. Samspelet med försvaret måste ju fungera, säger tränaren.

Publicerad 2009-09-19 kl 11:07
Annons
Annons
Annons