Danskt bottenlag tvålade dit Norrköping

IFK Norrköping började bra, men föll ihop. Laget förlorade med 4-2 mot Lyngby.

Norrköping saknade nyförvärven Morten Morisbak Skjönsberg och Andreas Johansson i dagens match mot Lyngby. Det märktes då laget åkte på en tung 4-2-förlust mot ett av den danska högstaligans bottenlag. IFK tog dock ledningen i den 10:e minuten genom Astrit Ajdarevic. Stjärnan placerade in ett lågt skott, men tolv minuter senare slarvade Norrköping och danskarna satte dit kvitteringen. 1-1 stod sig till pausvilan, men därefter tappade svenskarna allt. Lyngby gick upp till en 4-1-ledning i den 61:e minuten - och då var matchen avgjord. Nyförvärvet Lars Christian Krogh Gerson fick dock de tillresta IFK-supportrarna att jubla en sista gång när han satte 4-2 mot slutet. Mittfältaren hoppade in i den 80:e minuten

Publicerad 2012-02-11 kl 14:00