Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Därför kan Dif och Peking missa Skulason

Djurgården och IFK Norrköping kan gå miste om Ari Skulason.
Gif Sundsvall har nobbat bud och hoppas på bättre betalt från utlandet.
- Det kan hända saker efter nyår, säger Urban Hagblom.

Ari Skulason, 25, är het på marknaden efter att Gif Sundsvall åkt ur allsvenskan. Den isländske landslagsmittfältaren, som har ett år kvar på sitt kontrakt, har deklarerat att han inte vill följa med ner i superettan. Enligt uppgift till fotbollskanalen.se har Djurgården och IFK Norrköping lagt bud på Skulason - men Gif Sundsvall har nobbat. Nu väntar klubben på att utländska lag ska lägga bud, så att man får bättre betalt.

- Det finns konkret intresse från allsvenska lag. Utländska lag har visat intresse, men där finns det inget konkret ännu. Vi tror dock att det kommer att bli konkret. Det kan nog hända saker efter nyår, säger rekryteringsansvarige Urban Hagblom till fotbollskanalen.se.

Ari Skulason var en av Gif Sundsvalls bästa spelare i år. Mittfältaren är även med i Lars Lagerbäcks landslag. Sundsvall åkte ur allsvenskan efter kvalförlust mot Halmstad.

Djurgården gjorde sig nyligen av med Daniel Sjölund och letar därför efter en central mittfältare. Det gör även IFK Norrköping som sålde Astrit Ajdarevic i somras.

Publicerad 2012-12-18 kl 13:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons