Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Därför skriver inte Walid Atta på nytt kontrakt: ”Vill öppna för andra alternativ”

Walid Atta skriver inte på nytt kontrakt. Nu berättar hans agent varför.
– Vi vill hålla alla dörrar öppna, säger hans agent Fabio Alho, till fotbollskanalen.se.

Idag framgick det att Walid Atta och AIK inte har kommit överens om en framtid för spelaren i klubben. Attas kontrakt går ut i november och AIK:s sportchef menade att om de inte hittar en lösning snart, kommer de tvingas att sälja honom.

Fotbollskanalen.se har sökt Walid Atta under dagen för en kommentar och fick till slut tag på mittbacken via SMS. ”Ring min agent är du snäll”, var hans enkla meddelande. Hans agent Fabio Alho svarar så här på varför de inte skrivit på nytt kontrakt med AIK.

– Vi har haft några samtal om att förnya kontraktet, men i slutändan kom vi framtill att vi ska avstå från fler samtal, för att se vad som händer. Vi vill hålla alla dörrar öppna.

– Vi sa till AIK, att lyssna ”det finns ingen annan klubb för Walid, men vi vill hålla andra alternativ öppna och AIK är ett alternativ”.

Finns det intresse för Atta från andra klubbar?

– Intresse är ett stort ord. Självklart är klubbar intresserade eftersom han är en bra mittback, vars kontrakt går ut i november, men det finns inget konkret anbud.

Är AIK:s kontraktförslag för dåligt?
– Det är ett bra erbjudande från AIK, självklart. Vi kan inte säga att det inte är ett bra erbjudande. Men vi har valt att säga till varandra att vi ska vänta just nu, så ser vi vad som händer i framtiden.

– Det hindrar oss inte från att sätta oss ned med AIK inom en månad eller några veckor igen, utan vi ville öppna för andra alternativ.

Atta har helt enkelt inte bestämt sig vad han vill göra?
– Så enkelt är det. Walid har inte bestämt sig utan vill fokusera på hans form just nu. Han har spelat väldigt bra på sistone och är på väg tillbaka från några småskador. Han vill prestera bra i laget som ligger dåligt till i tabellen.

Publicerad 2010-08-06 kl 00:17
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons