Davies räddade Bajen

Charlie Davies visade prov på fin teknik när han kvitterade mot Halmstad. Anfallaren drog förbi ett par man i HBK och placerade bollen i andra hörnet med ett säkert skott från straffområdeslinjen.

Annars har Halmstads Anselmo stått i fokus i matchen mot Hammarby. Först gjorde han 1-0. Sedan blev han utvisad efter en ful eftersläng.
Halmstad-anfallaren låg på marken när en Hammarby-spelare gick fram till honom. Han svarade då med att sparka ner sin motståndare. Domaren Markus Strömbergsson tvekade aldrig att dra fram det röda kortet.

Stötte in 1-0

Anselmo hade dessförinnan i den första halvleken gett HBK ledningen. Ajsel Kujovic visade bra balans och styrka vid kortlinjen och rullade fram bollen till Anselmo som stötte in bollen.
I gästande Hammarby debuterade Olof Guterstam. Han byttes in i den 65 minuten mot Sebastian Castro-Tello.

- Det var en bra start, summerade lånet från Brommapojkarna för TV4.

Halmstads BK-Hammarby IF 1-1 (1-0)

Mål: 1-0 Anselmo (14), 1-1 Davies (80)
Utvisning: Anselmo (70)

Publicerad 2008-07-02 kl 22:34