Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Degraderad Tamandi öppnar för Allsvenskan

Tidigare Malmö och AIK-spelaren Jimmy Tamandi öppnar dörren för Allsvenskan då  hans Lyn blivit nedflyttat i norska Tippeligan, även om en fortsättning i Lyn heller inte är utesluten.

- Jag vill inte lämna Lyn bara för att vi blivit nedflyttat. Jag har kontrakt i ett år till och tills det har dykt upp något annat stannar jag, säger han till FotbollDirekt.se.

Det har minst sagt varit en säsong som har innehållit många turer för den 29-årige skåningen. Från att ha missat hela förra säsongen på grund av en korsbandsskada skulle han vara med och konkurrera på allvar den här säsongen.
- Men så blev det ett tränarbyte inför säsongen och den nye tränaren trodde inte alls på mig. Senare under säsongen fick den tränaren sparken och då fick jag chansen att spela under den nye tränaren och har gjort så sedan dess.

Tamandi gjorde en genomgående stabil insats i Lyns försvar och berättar för FotbollDirekt.se att han trivs förhållandevis bra i klubben.
Men ändå är det inte givet med en fortsättning.
- Det återstår väl att se, det är lite öppet fortfarande. Kan tänka mig både och. Samtidigt har klubben haft ekonomiska problem och konkurs hängt över oss ett tag, så det är lite osäkert.

Tamandi berättar också att det inte är något självändamål för honom att spela i den högsta ligan, även om det förstås är det som lockar mest.
- Det är ingen kris i sig själv, även om man förstås försöker sträva efter att spela på högsta nivån. Men allting är öppet och speciellt i dessa tider ska man inte stänga några dörrar. Man får vara glad att man har ett kontrakt.

Kan en flytt tillbaka till Allsvenskan bli aktuell? - Jag stänger inga dörrar åt något håll.

Vid en flytt hem till Sverige, blir det Skåne eller Stockholm? - Det är samma sak där. Jag får hålla allting öppet och se om det finns något intresse.

Vet du om det funnits något intresse kring dig tidigare som kanske kan bli något? - Det var lite samtal under sommaren men det blev ingen lösning och varit lite samtal här och där men jag har inte skrivit något nytt kontrakt.

Publicerad 2009-11-13 kl 11:14
Annons
Annons
Annons