POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Dembo får flyttbesked i dag: "Kommer att sakna fansen jävligt mycket"

Inom kort ringer Pa Dembo Tourays telefon.
Beskedet han väntar på: Att allt är klart med Sydafrikaflytten.
- Kommer att sakna fansen jävligt mycket, säger Dif-målvakten till fotbollskanalen.se.

Som fotbollskanalen avslöjade på onsdagen är Djurgården överens med klubben Golden Arrows om ramarna kring transferavtalet. Nu saknas de sista pusselbitarna, som förhandling om Dembos lön, kontraktslängd och andra saker kring hans personliga avtal.

- Det är en agent där nere i Sydafrika som förhandlar åt mig för tillfället. Det är mellan mig och dem (Golden Arrows) nu. Jag tror och hoppas att jag får ett samtal senare under dagen och att allt blir klart. Vi är nästan där, jag bara väntar, säger den gambiske målvakten till fotbollskanalen.se.

Däremot är det inte med sprudlande glädjekänslor som Touray flyttar ifrån Dif, som han varit trogen ända sedan säsongen 2000.

- Shit. Tråkigt va? Jag älskar Djurgården, klubben och allt runtomkring, tänk att jag spelat här i elva år. Det kommer att bli tufft - men det är kul att prova något nytt också.

Hur blir det att lämna fansen?
- Jag kommer att sakna dem jävligt mycket faktiskt. Jävligt mycket.

Trots kritiken du fått i år?
- Äsch, det är lugnt. Jag tar det som något man blir starkare av. Nu under de sista sex matcherna har jag varit helt stabil och gjort bra ifrån mig. Så hoppas jag att det ska fortsätta min sista tid i klubben också, säger Touray.

Publicerad 2011-07-21 kl 15:54
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå