Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Dembo riskerar tung dom - kan missa en månads spel

Dembo Tourays skada mot Elfsborg blir dyrköpt. Djurgårdens kapten riskerar att bli borta en månad med en blödning i låret.

En utspark fick det att spricka till i Dembo Tourays ena lår i går mot Elfsborg. Och fredagens undersökningar visar nu att det sannolikt är en blödning som drabbat den gambiske målvakten. Åtvidaberg på tisdag ser ut som utesluten.

- Det är troligtvis en blödning. Det är så det ser ut och då blir han borta i 2-4 veckor. Det är tungt för oss. Dembo är vår kapten och extra synd blir det eftersom han hittat sådan jämnhet i sitt spel, säger Carlos Banda till FotbollsDirekt.se

Än så länge är domen emellertid inte definitiv.
Först efter en kommande magnetröntgen får Touray helt klart för sig om det är som de första undersökningarna skvallrar om.

- Skadan är konstig. Vi är alla överraskade, fortsätter Banda.
- Dembo har inte haft några problem överhuvudtaget med skadekänningar sedan han kom tillbaka - men kanske är det en snebelastning med tanke på skadan i andra knät tidigare.

- Det är väldigt tråkigt, speciellt som han varit så stabil. Men jag är ändå inte orolig när Tommi Vaiho spelat så bra som han har gjort.

Publicerad 2010-04-16 kl 19:39
Annons
Annons
Annons