Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Det här är TV4 Play - allmän information om vår tv-spelare

I TV4 Play hittar du allt rörligt material från TV4, såväl hela program som korta klipp. Så här funkar den nya spelaren.

Vad behöver jag för att se webbtv i TV4 Play?

Du behöver ha Adobe Flash installerat, version 9 eller senare. Det kan du ladda ner här: http://get.adobe.com/flashplayer/

Det funkar inte för mig, vad ska jag göra?

Ladda ned Adobe Flash, version 9 eller senare. Testa att rensa cachen (instruktion finns här nedanför). Här nedan finns också svar på de vanligaste frågorna. Hjälper inte det kan det vara fel på din internetuppkoppling - kontakta din leverantör.

Hur rensar jag cachen?

Internet Explorer:
1. Välj Verktyg på menyraden i Internet Explorer.
2. Klicka på internet-alternativ.
3. Välj fliken Allmänt i fönstret som visas.
4. Klicka på Ta bort filer under Tillfälliga internet-filer.
5. Markera Ta bort allt offline-innehåll och klicka på OK.
6. Stäng sedan alla Internet Explorer-fönster och öppna ett nytt.

Firefox 3.x, Windows:
Click the Tools menu.
Select Clear Private Data.
Select the 'Cache' checkbox.
Click the 'Clear Private Data Now' button.

Safari 3.x, Mac OS X:
Click the Safari menu.
Select Empty Cache.
Click Empty.

Ännu fler webbläsare:
http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

Varför finns inte alla program från TV4:s kanaler i TV4 Play?

Vi lägger bara ut vissa program i TV4 Play. Det handlar om att vi inte har rättigheter från produktionsbolagen att visa program på webben. Hittar du inte programmet i TV4 Play, så är det för att vi inte har webbrättigheter till det programmet.

Det står att jag befinner mig i utlandet, vilket jag inte gör. Varför?

Det står att klippet inte är tillgängligt ännu ELLER att du befinner dig i utlandet. Det är alltså så att programmet/klippet inte är tillgängligt ännu. Testa gärna igenom om en stund.

Jag befinner mig i utlandet och kan inte längre se Idol/Kändisdjungeln/Kommissarien och havet. Varför?

Produktionsbolaget har bett oss att spärra programmen för folk som befinner sig utanför Sveriges gränser eftersom vi inte har rättigheter att visa dem utanför landet.

Varför tar det så lång tid innan till exempel Idol kommer ut i TV4 Play, medan jag kan se till exempel Äntligen hemma direkt efter att det visats i tv?

Idol är ett direktsänt program, och det tar flera timmar för programfilerna att kodas i våra system när programmet väl sänts i tv. Äntligen hemma är förinspelat, därför kan vi koda programmet redan innan det sänds och lägga ut filerna direkt efter att programmet sänts.

Hur kommenterar jag klippen?

Om du vill kommentera klipp eller program i TV4 Play, logga in med din Facebookinloggning via TV4 Plays hemsida. Kommentaren kommer att synas på din Facebooksida. Om du INTE vill att den ska synas på din Facebooksida, klicka ur rutan ”Post comment to my Facebook profile”.

Finns det äldre program i TV4 Play?

I TV4 Play kan du se hela program från den senaste veckan helt gratis. Vill du se äldre program så finns de i TV4 Anytime , vilket kostar 49 kronor i månaden.

Jag vill dela med mig av klipp, hur gör jag?

Du kan tipsa kompisar via mejl om våra klipp och program, länka direkt till klipp och program eller embedda dem i bloggar. Tryck på Dela-symbolen som finns i nedre delen av spelare så får du upp olika alternativ, eller vänta till klippet är färdigspelat.

Kan jag ladda ner programmen?

Nej, materialet i TV4 Play går inte att ladda ner. Materialet är upphovsrättsskyddat och vi har inte rätt att tillåta nedladdning av programmen.

Det blir dålig kvalitet på klippen. Varför?

Alla klipp i TV4 Play håller mycket hög kvalitet, om du upplever att bildkvaliteten är låg – testa att ladda om sidan eller att starta om klippet. Har du långsam internetuppkoppling kan klippet upplevas som om det har låg kvalitet. Kontrollera så att du inte har något program som stjäl mycket kapacitet av din uppkoppling eller att du har någon begränsning inställd i din brandvägg.

Bilden hänger inte med, det blir fördröjningar. Varför?

Din internetuppkoppling hinner troligen inte med att spela upp klippet ordentligt. Testa att pausa klippet en stund, det gör att spelaren buffrar upp klippet och kan göra att det går lättare att spela.

Jag har problem med/vill säga upp TV4 Anytime. Hur gör jag?

Kontakta supporten på anytimesupport.tv4.se .

Publicerad 2010-04-15 kl 23:22
Annons
Annons
Annons