Dibba sköt Hammarby till seger mot BP i U21-premiären

Hammarby slog Brommapojkarna med 3-1 i U21-premiären under måndagen.
Segerorganisatör blev Pa Dibba med dubbla mål på Grimsta IP.

Under måndagen inledde Brommapojkarna och Hammarby U21-allsvenskan på Grimsta IP. Båda lagen åkte ur i gruppspelet av svenska cupen och ställde upp med rätt så namnkunniga lag.

Det var hemmalaget som inledde bäst och gick till pausvila med en 1-0-ledning. Målet kom efter en dryg kvart när unge Ahmed Bonnah, som fick kastas in i startelvan sent, hittade fram till Jacob Ortmark som satte bollen i nät.

Hammarby gjorde hela sju byten i paus - hela bänken.

Det skulle till slut ge resultat. En kvart från slutet kvitterade Pa Dibba. Och tio minuter senare satte Muamer Tankovic Bajen i ledning med sitt 2-1-mål.

I slutminuterna blev Dibba tvåmålsskytt när han fastställde slutresultatet. Ett namnkunnigt Hammarby vann U21-premiären med 3-1.

Lagens startelvor:

BP: Erlandsson, Alm, Falkmar, Figueroa, Öhman, Groundstroem, Bonnah, Johana Omondi, Ortmark, Söderström, Nikolic.

Hammarby: Blazevic, Solheim, Paulsen, Degerlund, Borges, Smarason, Jajic, Bakircioglü, Hamad, Bengtsson, Svendsen.

Publicerad 2018-03-12 kl 19:24