POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Dif-back spelade med feber mot Peking: "Ville inte förstöra chansen"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Niklas Gunnarsson spelade med feber mot Norrköping. 
Han ville stärka sina chanser till en startplats i laget. 
- Skulle vara tråkigt att förstöra chansen, säger han till Fotbollskanalen. 

Djurgårdens norske försvarare Niklas Gunnarsson spelade i kväll från start för Djurgården i mötet med Norrköping på Tele2 Arena (1-1). Han fick slita extra hårt i värmen i Stockholm, då han genomförde alla 90 minuter med feber. 

- Det var tufft, men det gick okej, säger han till Fotbollskanalen. 

- Det är inte så att jag har 39 grader feber, men efter fyra Alvedon, så hade jag 37,8, så då har man ju feber. Alvedon ska hjälpa, så det gick ner lite, men nu gick det upp lite. Nu efter matchen känner jag mig väldigt trött, så det blir ingen träning i morgon. Det blir att lägga sig tidigt i dag och sedan ladda upp inför Kalmar-matchen, fortsätter han. 

Hur gick resonemanget kring att du fick spela ändå?
- Jag ville gärna spela när jag fick möjligheten. Det skulle vara tråkigt att förstöra chansen för att man är lite hängig. Jag tänkte att jag får bita ihop. Sedan hade jag en bra dialog med det medicinska teamet och de sa att det inte var jättefarligt. Så länge jag inte hade ont i halsen, så var det okej. 

Har du någon mirakelkur för att bli frisk snabbt?
- Jag tror att det är som mamma säger, bara att sova, lägga sig tidigt och sova länge i morgon. Sedan är man tillbaka på onsdag. Vi ska träna i morgon, där jag inte kommer att vara med och sedan är vi lediga på tisdag, säger han. 

Hur ser du på dina chanser att ta en startplats efter att Beijmo lämnat?
- Jag tänker att det öppnar för att Djurgården tänker att jag ska spela ytterback. Det är vad de sagt till mig, även om det är många duktiga spelare i truppen. Johan Andersson finns också, en kompis till mig och en duktig spelare, så det är väl han och jag som ska fajtas på den positionen, även om det finns andra också i laget. Vi har ett lag och en spelartrupp, där många kan spela på olika positioner. 

I nästa omgång reser Djurgården till Guldfågeln Arena för att möta Kalmar FF. 

Publicerad 2018-07-08 kl 20:37
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå