Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Dif-basen om Fejzullahu: "Vi har en bra dialog"

Foto: SCANPIX

Erton Fejzullahus framtid i Kina är osäker.
Han själv är öppen för en återkomst till allsvenskan och Djurgården.
- Det kan mycket väl bli en återkomst i Djurgården, säger Fejzullahu till Sportbladet.
- Vi har en bra dialog, säger sportchef Bosse Andersson till Fotbollskanalen.

Efter två år i klubben lämnade Erton Fejzullahu Djurgården sommaren 2014 för kinesiska Beijing Guoan. Nu tillhör Fejzullahu Dalian Transcendence, men framtiden i Kina är osäker. 28-åringen har varit skadedrabbad och inte spelat så mycket under hösten.

Fejzullahu själv är öppen för en återkomst till Djurgården och allsvenskan.

- Det kan mycket väl bli en återkomst i Djurgården. Jag saknar allsvenskan och följer den noga, särskilt Djurgården. Visst, det är mycket folk på matcherna även i Kina, men du känner ju ingen. I Sverige spelar du inför familj, vänner och folk du har en relation till. Man brinner lite mer för det då, säger han till Sportbladet.

Djurgårdens sportchef Bosse Andersson menar att han har bra koll på Fejzullahu.

- Han har ju varit här under hösten och varit med ute på Kaknäs och tränat. Jag vet att han trivs väldigt bra i Djurgården, och jag är ganska uppdaterad med hans situation i Kina. Jag träffade honom i går men av en annan anledning, och han gratulerade till Özcan (Melkemichel) och tyckte att det var en bra tränare, så jag förstår att han är intresserad, säger Andersson till Fotbollskanalen.

Vad tror du om chanserna till att se honom i Djurgården när säsongen drar igång?
- Vi har en bra dialog, sedan får man se vad framtiden utvisar. Han har nog några pusselbitar att lösa, så får man ta det därifrån. Nu blir det mest spekulation.

Hur ser du på Erton som spelare nu i jämförelse med den Erton som lämnade Djurgården 2014?
- Han hade sin bästa tid som fotbollsspelare i Djurgården innan han lämnade. Han gjorde ett väldigt bra intryck, och var kanske som bäst 2014. Det är svårbedömt när han är i Kina. Han har haft otur med skador under året. Men vi har en god bild över hans prestationer i Djurgården innan han lämnade för Kina.

Under sin tid i Djurgården gjorde Fejzullahu 23 mål och sju assist på 52 matcher i allsvenskan. Han har även spelat allsvenskt för Mjällby.

Publicerad 2016-12-02 kl 15:19
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons