POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

DIF efter finansiärens avhopp: ”Inte så dramatiskt”

Mannen bakom många av Djurgårdens värvningar under de framgångsrika åren på 2000-talet hoppar av helt från sina uppdrag i klubben.
- Det är alltid ett avbräck att bli av med en bra kille. Han har gjort mycket för klubben, säger Djurgårdens informationsansvarig Jonas Riedel till fotbollskanalen.se

När Bo Lundquist hoppade av som ordförande i Djurgården Elitfotboll AB lämnade även Tommy Jacobsson styrelsen. Nu hoppar Jacobsson också av sitt uppdrag som ordförande för DIF Fotboll AB.

I och med det försvinner mannen som legat bakom värvningar som Kim Källström och Andreas Isaksson helt ut ur Djurgårdens organisation.
- Jag tycker att de som är ansvariga för fotbollen även ska ansvara för finansieringen, säger Jacobsson till FotbollsExpressen om varför han hoppar av.

Djurgårdens informations ansvarig, Jonas Riedel, har inte fått så mycket information om Tommy Jacobssons avhopp, men tycker inte att avhoppet är något konstigt.
- Han har varit med väldigt länge och det är inget konstigt att man vill göra något annat, sägar Riedel.
Är det ett avbräck för Djurgården att han lämnar?
- Både och. Det har ingen direkt ekonomisk påverkan, men han är en bra kille med ett stort djurgårdshjärta och har gjort mycket för klubben.

Går han att ersätta?
- Man kan inte tänka att någon är oersättlig. Vill han inte vara kvar ska han inte vara det heller om han känner att han ha gjort sitt, säger Jonas Riedel.
- Jag ser inte detta som något konstigt. Han har haft tio år i Djurgården och det låter som det är ett naturligt beslut och nu får någon annan ta över. Jag ser det inte som något dramatiskt, forsätter Riedel.

Publicerad 2008-09-19 kl 22:06
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå