POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

DIF-fansens protest – 15 tysta minuter

Djurgården inleder dagens hemmamatch mot TFF inför tysta och tomma läktare.

När Martin Hansson blåser igång lördagens match mellan Djurgården och Trelleborg kommer stora delar av läktarna gapa tomma, och tystnad kommer att råda på Stockholm Stadion.

I en manifestation för att visa sitt missnöje med kommer tre av Djurgårdens största supporterorganisationer inte att ta plats på läktarna förrän 15 minuter in i matchen.

” Styrelsen i Järnkaminerna, Fabriken och UCS har aviserat deltagande i manifestationen. Vi uppmanar alla på Stadion att inte infinna sig på läktaren under de första 15 minuterna av matchen. Detta sker frivilligt men vi hoppas att alla följer vår uppmaning och inser att ALLA nu måste ge allt för att hålla oss kvar i allsvenskan.

Syftet är att tydligt markera situationens allvar för spelare, ledare, kanslister, media och framförallt varandra. Alla Djurgårdare plågas just nu över tabelläget och över årets fyra derbyförluster. Vi lider och det ska synas. Laginsatsen har präglats av antingen nonchalans, osäkerhet eller avsaknad av 100% fokus och inställning.” skriver Järnkaminerna på sin hemsida.

Publicerad 2009-10-03 kl 11:41
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå