POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Dif, Gefle och Syrianska slåss om Elfsborgsanfallare

Amadou Jawo är på väg bort från Elfsborg. Men någon större brist på intressenter är det inte. Tre klubbar uppges vara beredda att knyta honom till sig.

- Han behöver speltid. Så är det. Fortsätter det såhär måste vi titta på andra alternativ givetvis, säger agenten Jonas Svensson till Gävle Nyhetsbyrå.

Amadou Jawo lämnade Gefle för spel i Elfsborg sommaren 2009. Men där har han haft svårt att platsa och när Gefle nu fått en anfallsplats ledig efter att Hans Berggren slutat, har förstås ryktena tagit fart om en flyt tillbaka till allsvenskans äldsta klubb.

Och då Jawo enligt Gävle Nyhetsbyrå gärna återvänder till Gävle för spel med Gefle är en återkomst tänkbar.

Men trots att Gefle nyligen har tappat en spelare i truppen, Hasse Berggren, så känner gästrikarna att ekonomin hindrar en återkomst för Jawo.
- Vi tycker att Amadou är en jättebra fotbollsspelare och det är otroligt tråkigt att han får sitta på bänken i Elfsborg och inte får visa vad han kan. Vi skulle gärna ha honom hos oss om det var praktiskt möjligt, säger Gefles tränare och sportchef Pelle Olsson till Gävle Nyhetsbyrå.

Han betonar dock att det främst är en ekonomisk fråga.
- I nuläget har vi inte ekonomi för det.

Och skulle det inte bli Gefle finns andra tänkbara alternativ - ett av dessa är Syrianska, där hans bror Omar huserar i försvaret och Syrianska bekräftar också intresset för Amadou.
- Vi har kollat upp läget när det gäller honom. Vi behöver spelare och han är en av de som varit uppe till diskussion men vi har inte tagit några kontakter, säger Syrianskas manager Özcan Melkemichel till Gävle Nyhetsbyrå.

Även Djurgården uppges vara intresserat av anfallaren, då laget är i skriande behov av spelare på den positionen.

Publicerad 2011-05-31 kl 10:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå