Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Dif hoppas på storpublik i Tele 2-premiären: "En bra värdemätare"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Djurgården kliver in på Tele 2 Arena för första gången 2016 och över 5 500 biljetter är redan sålda.
-Vi har ju ambitionen att driva upp spelet med högt tempo när vi spelar på Tele2 Arena, säger tränaren Pelle Olsson till klubbens hemsida.

Efter en rad matcher utan seger fick Djurgården äntligen fira nära Odense slogs tillbaka med 2-0 i lägret i Turkiets sista match. 
Nu hoppas tränaren Pelle Olsson att formen hålls intakt till första matchen på Tele 2 Arena. Träningsmatchen mot Ålesund. 

- Jag har inte hunnit kolla så mycket på dem men vi har lite tid på oss innan matchen att studera hur de spelar och jag kommer att dra en del för spelarna på fredag. Men det är säkert en tuff motståndare precis som Odense som låg mitt i danska ligan. En bra värdemätare för oss helt enkelt och vi har ju ambitionen att driva upp spelet med högt tempo när vi spelar på Tele2 Arena där vi ska jobba med så mycket igenkänning som möjligt i vårt eget spel, säger Pelle Olsson till klubbens hemsida.

Han poängterar att efter försvarsfokus ska publiken nu bjudas på mer anfallsfotboll.

- De här två matcherna i Turkiet gav bra kvitton på vårt försvarsspel. Även om vi släppte in två mål tidigt mot Steaua så tycker jag att vårt försvarsspel var mycket stabilare, framför allt var beslutsfattandet på egen planhalva bättre. I de tidigare träningsmatcherna har vi gett bort för många målchanser och det har inte varit organisationen eller relationerna som har orsakat det, istället har det handlat om för yviga individuella beslut som har gett målchanser emot oss. Men där tycker jag att vi har lärt oss av misstagen i de två senaste matcherna. Sedan vill vi ju få ut mer av vårt anfallsspel än det vi fått mot Steaua och Odense, även om vi gjort fyra mål så vill vi ha ett vassare anfallsspel nu på lördag.
 

Och publik lär det bli. Matchen spelas i samband med att klubbens damlag också träninsspelar och hittills har över 5 500 biljetter sålts.

Matchens sänds i C More Sport med start 15.30 

I Spelaren här ovan kan du se höjdpunker från Djurgårdens seger mot Odense. 

Djurgårdens startelva

Kenneth Höie - Tim Björkström, Jacob Une Larsson, Marcus Hansson, Elliot Käck - Seon-Min Moon, Jesper Karlström, Kevin Walker, Daniel Berntsen - Sebastian Andersson, Sam Johnson

SÅ SER DU FÖRSÄSONGEN OCH SVENSKA CUPEN

Allsvenska uppladningen på C More

Se allt från den allsvenska uppladdningen - skaffa C Mores sportpaket här! Alla matcher i storsatsningen hittar du HÄR!

Publicerad 2016-02-13 kl 13:43
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons