Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Dif i kamp mot klockan om Guidetti-lån

Djurgården hade hoppats kunna låna Manchester City-talangen John Guidetti under två månader men nu börjar det bli knappt om tid. 

I och  med att Guidetti är under 18 år krävs det ett godkännande av Fifa för att Djurgården ska få låna honom och det gör nu att klubben är orolig för att det ska ta för lång tid för att få igenom ett sådant.
- Problemet är om detta godkännande tar lite tid och eventuellt inte blir klart innan transferfönstret stänger 31 mars, säger Djurgårdens sportchef Stefan Alvén till dif.se.

Djurgården har jobbat i några veckor på att låna Guidetti från den brittiska klubben men förhandlingarna har dragit ut på tiden och nu börjar tiden rinna ut för Stockholmsklubben, som har en dryg vecka på sig att lösa det hela.

Och nu tror Stefan Alvén att det kan bli snävt att få till ett lån.
- I så fall måste vi även söka dispens för övergången hos Fifa, vilket även det tar sin tid. Risken är då att en stor del av de två månaderna har gått och då är frågan om lånetiden inte blir för kort för att det ska vara meningsfullt för någon av parterna, säger Alvén.

Publicerad 2010-03-25 kl 10:28
Annons
Annons
Annons