Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

DIF nära Guidetti-lån: ”Detaljer återstår”

John Guidetti kan tänka sig att lånas ut till allsvenskan, och enligt uppgifter fotbollskanalen.se är Djurgården nära att låna Man City-talangen.
- City har gett klartecken, säger en källa nära j-landslagsmannen till fotbollskanalen.se.

Som fotbollskanalen.se berättat om är John Guidetti positiv till att lånas ut för att få chansen till a-lagsfotboll och Manchester Citys 17-åring är ett spännande namn som öst in mål i pojklandslagssammanhang.

Guidetti som den här säsongen fått spela med Manchester Citys reserver där han bland annat gjort ett hat trick är nu sugen på a-lagsfotboll, och kan tänka sig en utlåning – och en flytt hem till Sverige.
- John är redo för a-lagsfotboll och kan tänka sig ett lån, säger Guidettis agent Per Jonsson till fotbollskanalen.se.
- Det som har förändrats är att John nu bestämt sig för att han vill spela a-lagsfotboll – så nu får vi diskutera ett eventuellt lån med Manchester City, fortsätter Jonsson.

Och ett lån är på gång. Det är dock inte hans tidigare klubb Brommapojkarna eller hans barndomsfavoriter AIK som är på väg att knyta till sig supertalangen. Det är i stället den tredje stockholmsklubben i allsvenskan som är nära ett lån av Guidetti.
- City har gett klartecken, säger en källa nära j-landslagsmannen till fotbollskanalen.se.
- Bara detaljer återstår.

Djurgården som tidigare i vintras sades vara intresserat av Guidetti har ytterligare en dryg vecka på sig att lösa de sista detaljerna då det svenska transferfönstret stänger den 31 mars.

Guidetti själv har tidigare sagt sig kunna tänka sig ett spela i allsvenskan om ett tillfälle skulle dyka upp.
- Det är klart att det kan bli Allsvenskan för mig. Jag är övertygad om att jag skulle göra dundersuccé, sade Guidetti till FotbollDirekt.se i vintras.

Publicerad 2010-03-20 kl 16:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons