Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Dif oroas inte av Oremos och Jonsons skador

Johan Oremo och Mattias Jonson skadade. Hollandsproffset Demba Traoré aktuell. Men intresset för Traoré handlar inte om någon Dif-oro.

Anfallaren Demba Traoré är på provspel hos Djurgården. Men han är inte där som en ersättare till någon av lagets nuvarande anfallare.

- Nej. I dagsläget är det inte så. Oremos rehab går enligt plan, till och med snabbare än förväntat och Jonson är tillbaka i träning och där bakom har vi också Kennedy Igboananike, säger sportchefen Stefan Alvén till FotbollDirekt.se.

- Det här kom upp mer av det skälet att han bor i Stockholm. Vi blev kontaktade och fick frågan om vi är intressade. Han har ett så pass bra och intressant CV och ger ett fin intryck som person. Därför väljer vi att låta honom träna med oss i en vecka, säger Alvén.

Just anfallssidan har sett en smula tunn ut hos Djurgården med bara tre spelare tillgängliga när Mattias Jonson och Johan Oremo varit indisponibla.
Därför är en naturlig tanke att klubben vill förstärka upp på den positionen med ytterligare ett namn.
Men att så är fallet förnekar Alvén som anser att Dif har det väl förspänt.
- Vi kan redan nu hitta alternativ internt i den trupp vi redan har.

- Samtidigt tittar vi hela tiden på beredskap att förstärka vår tupp. Vi tror på den trupp vi har nu och vi kommer vara väldigt kräsna i våra val när vi tittar på nya spelare, säger Alvén.

Det faktum att det inte kostar ett öre för Djurgården att ta sig en närmare titt på Traoré gjorde att klubben blev intresserade.
- Han bor i Stockholm med sin familj och åker själv till träningsanläggningen. Det är viss skillnad mot en spelare som vi tar hit och måste betala flygbiljetter för.

- Men vad det leder till får vi se. Vi har bjudit in honom helt förutsättningslöst. Inget är just nu aktuellt när det gäller förstärkningar men samtidigt vill vi ha koll på marknaden.

Publicerad 2011-03-07 kl 13:48
Annons
Annons
Annons