POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Dif-pamp drar sig tillbaka: ''För mycket media''

Djurgårdens Ingvar Putte Carlsson drar sig tillbaka - från media. Legendaren avslöjar nu att han vill bort från rampljuset efter den senaste veckans storm.

- Det har blivit för mycket med media på sistone från mig, säger Ingvar Putte Carlsson till FotbollDirekt.se.

- Fortsättningsvis får ni vända er till andra i Dif-ledningen. Jag fortsätter mitt arbete i styrelsen som vanligt men avsäger mig mediekontakter framöver.

Ingvar Putte Carlsson har varit en huvudperson i det djurgårdsdrama som slutade att tränare Lennart Wass sparkades och att sportchefen Stefan Alvén tvingades bort på grund av hot.
Dif-legendaren är starkt berörd av den senaste veckans utveckling och har även själv hamnat i skottlinjen och fått utstå hård kritik.

Putte Carlsson avslöjade även själv i en intervju nyligen att han inte varit långt i från att sluta - även om han förnekat en hotbild mot sin person.

Nu står det ändå klart att han vill bort i från uppmärksamheten och få lugn kring sin person - men också bidra till att kyla av situationen överhuvudtaget kring Djurgården i och med att hans favoritnamn Magnus Pehrsson nu är på plats i klubben.

- Men det här är ingenting gentemot er eller någon annan medie-aktör, jag känner mig inte felciterad på något sätt. Men jag känner att det har blivit för mycket och att jag måste lägga all min fokus på arbetet i styrelsen.

Så du kommer att nobba media framöver?

- Ja, det här är ingen tillfällig paus från media för mig, utan det är så här jag kommer att vilja ha det i fortsättningen.

Har ditt steg tillbaka att göra med att du blivit hotad? - Nej, det handlar inte om något sådant. Det handlar enbart om att jag känner att det har blivit för mycket kring min person.

 


 

Publicerad 2011-05-09 kl 13:07
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå