POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Dif räknar med Jonson i ödesmatch

Mattias Jonson utgick redan innan första halvlek var över i mötet med Häcken på måndagskvällen på grund av smärta i ena vaden. På tisdagen meddelade Djurgårdsledningen att anfallaren är aktuell för spel i ödesmatchen mot Örgryte.

"Fick en överansträngning i den tidigare skadade vaden, men ingen ny skada. Bör vara spelklar till matchen mot Örgryte." skriver Djurgården på sin hemsida, dif.se om Mattias Jonsons status.

Jonson var tongivande i mötet med Häcken och spelade fram Hrvoje Milic till dennes ledningsmål och var dessförinnan sånär nära att göra 1-0 till DIF.
Med honom på planen fick Djurgården det bett i anfallsspelet som laget saknat i många matcher tidigare och han visade sin betydelse för laget.

Därför skulle det förstås vara mycket viktigt för Djurgården att kunna använda sig av Jonson i den ack så betydelsefulla matchen mot Örgryte på lördag.

Djurgården har också frågetecken för Peter Magnusson, som har problem med baksidan av ena låret men också i hans fall finns det förhoppning om spel mot Örgryte.

Sedan tidigare är det dock klart att trion Daniel Sjölund, Dan Burlin och Johan Oremo missar matchen på grund av skador.

Publicerad 2009-10-20 kl 16:21
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå