Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Dif ratar Arneng nu - vill ha tillbaka honom senare

IFK Norrköping jagar Johan Arneng. Hans tidigare klubb Djurgården kommer inte att strida för hans namnteckning - men ser honom gärna i klubben i framtiden. Men då i en helt annan roll.

- På den position han spelar på har vi redan överfullt. Och vi vill inte hindra våra unga spelare från att utvecklas genom att ta in ytterligare en äldre spelare som då skulle stå i vägen, säger Stefan Alvén till FotbollDirekt.se.

Djurgården kommer med andra ord inte att ta upp kampen med IFK Norrköping om Arneng.
Med spelare som Daniel Sjölund, Yosif Ayuba, Joel Perovuo och Joakim Alriksson känner Alvén att det just nu räcker och blir över med duktiga namn som konkurrenter om innermittfältspositionerna.
- Det är den position som det är mest trångt på i vårt lag just nu och där den största konkurrensen finns.

Men Stefan Alvén berättar att banden till Arneng definitivt inte kommer att klippas bara för att det just nu inte finns utrymme för honom.
- Han med sitt djurgårdshjärta skulle vi gärna se ingå i vår organisation. Vi hade gärna sett honom jobba heltid med våra juniorer och vara en mentor och förebild för dem.

- Men vi kan ju inte be honom sluta på grund av det. Han vill ju gärna vill spela fotboll i några år till och då får han göra det, säger Alvén.

Så om han skulle spela för ett annat allsvenskt lag så är han inte "rökt" i framtiden för er?
- Absolut inte. Så resonerar vi inte i Djurgården. Han är välkommen tillbaka och vi vill som sagt gärna ha in honom i organisationen i framtiden.

Publicerad 2010-11-15 kl 14:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons