Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Dif släppte sen kvittering: "Riktigt besviken"

Djurgården såg ut att ta tre viktiga poäng mot Gefle. Men på stopptid tappade man segern. Jakob Orlov smällde in kvitteringen till DIF:s stora besvikelse.

- Jag är riktigt besviken. Vi tappar tre poäng, säger Christer Youseff till FotbollDirekt.se, som gjorde sitt första mål för säsongen då han smällde in 1-0 i den 79:e minuten.

Youseffs besvikelse är förståelig.
Djurgården kontrollerade sin uddamålsledning på bästa sätt och såg ut att ta en mycket viktig trepoängare, men på stopptid fick Gefle in bollen i offensivt straffområde - Hans Berggren höll undan Patrik Haginge och spelade fram Jakob Orlov som placerade in kvitteringen.

Snöpligt för Djurgården som var det bättre laget i en ändå jämn match. Matchbilden var väntad. Djurgården trummade på med sitt kortpassningsspel och Gefle kröp hem och spelade på kontring.

- Vi höll våran spelidé bra, säger Youseff.

Det sena baklängesmålet till trots, Youseff är nöjd med lagets insats.

- Vi får inte glömma bort vår prestation som var bra. Men synd att vi tappar, 1-1 är ett orättvist resultat tycker jag.

Youseffs mål var hans första för säsongen och för hans del är det kanske synd att Allsvenskan tar sommaruppehåll, då hans spel brukar förbättras väsentligt efter att han lyckats komma med i målprotokollet.

- När jag gör ett mål brukar det släppa för mig. Jag var bra med i det offensiva i dag, jag är helt klart nöjd med min insats.

Målet är en viktig självförtroendeinjektion för Youseff som inte har en gjuten plats i Djurgårdens anfall.

- Ja, det är klart att det är det. Sen har jag bara petats en gång i år, men jag är riktigt nöjd hur jag har tagit mig tillbaka. Jag tror alltid på mig själv och har kört på riktigt bra.

Publicerad 2010-05-22 kl 20:13
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons