Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
28v

Dif-stjärnan kan göra comeback mot BP: "Kanske uttagningsbar"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se situationen när Mrabti linkade av skadad ovan.

Kerim Mrabti klev av skadad i derbyt mot AIK.
Nu kan han göra comeback mot Brommapojkarna.
- Han är kanske uttagningsbar, säger Dif-tränaren Özcan Melkemichel till klubbens hemsida. 

Djurgårdens anfallsstjärna Kerim Mrabti, 23, klev i mitten av april av derbyt med en lårskada mot AIK på Friends Arena. Därefter gick han ut med att han tog sikte på att vara tillbaka till gårdagens match mot Malmö, men framför allt till cupfinalen mot MFF nästa vecka.

Nu kommer Dif-tränaren Özcan Melkemichel med glädjande besked. Han tror att Mrabti kan vara redo för en comeback redan på söndag mot BP och helt säkert mot Malmö i finalen i svenska cupen. 

- Han har tränat några pass nu i veckan och nu hoppas jag att han kan träna fullt ut även under lördagen. Han körde för fullt idag och kanske är han uttagningsbar till BP - men definitivt till cupfinalen. Kerim betyder mycket för oss, så det är glädjande för oss att han är på väg tillbaka, säger han till klubbens hemsida. 

Melkemichel berättade vidare på hemsidan att han räknar med att Felix Beijmo ska vara tillbaka i träning under lördagen efter sjukdom, samtidigt som Johan Andersson är lite osäker till spel med en svullen fot och att Haris Radetinac kan vara tillgänglig för spel, vilket han också själv bekräftade för Fotbollskanalen. 

Se situationen när Mrabti linkade av skadad ovan.

Publicerad 2018-05-04 kl 16:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons